Cavimedic Pro peeling kawitacyjny - jakieś opinie, ktoś ma?

Czy ktoś ma urządzenie Cavimedic? Zastanawiam się między nim a trochę droższym i nie wiem czy taki za 200 zł zrobi co trzeba :smiley:

61 polubień

Na spokojnie wystarczy, dobre urządzenie

9 polubień

dzięki @piotr1980 Ty używasz na codzień? myślałam że tylko kobiety :smiley:

20 polubień

Do domu jest świetny, koleżanka używa w gabinecie bo jeszcze się nie dorobiła dużej maszyny i nie ma problemu.

19 polubień

Re we la cja <3 ale trzeba regularnie używac

10 polubień

w sumie wszystko zależy od tego co chcesz osiągnąć, peeling kawitacyjny to nie jest dżin z butelki ale jak chcesz poprawić wygląd skóry i zredukować zmiany to jak najbardziej można używać, ten w sumie chyba jeden z najpopularniejszych na rynku tutaj były jakieś tematy z tego co pamiętam, nikt nie narzekał

6 polubień

u mnie trzyma tak 5-6 zabiegów pełnych bateria, mocy BARDZO dużo, np. prądy na HI to masakra ja nie mogę aż używać w tym ustawieniu

7 polubień

@bozena76 a co Cie interesuje konkretnie? mam w domu jeden swój jeden ma córka

6 polubień

@dermadermcenter_pl w sumie głównie czy daje efekty i czy się nie zepsuje za miesiąc…

16 polubień

@bozena76 efekty są na pewno tylko trzeba poczekać tak z 2-3 zabiegi i też nie za często, raz w tyognidu jeśli używasz mocnych kosmetyków, dwa razy jak sama woda i wystarczy na SPOKOJNIE, psuć się nie psuje jak na razie

8 polubień

świetna obsługa klienta, szybka wysyłka, samo urządzenie się nie wyppowiem bo kupiłam tydzień temu i właśnie szukam co tam ludzie ciekawego piszą może jakieś szcztuczki :slight_smile:

19 polubień