SPF 50 pod makijaż bez rolowania – które formuły się sprawdzają

Jak macie rolowanie, spróbujcie ograniczyć tarcie: wszystko wklepuję, pędzlem tylko omiatam, i zero primerów między SPF a podkładem, serio to robi różnicę.

13 polubień

Zauważyłam też, że solidny demakijaż wieczorem pomaga, jak skóra nie jest oblepiona resztkami, to rano SPF lepiej siada i się nie zsuwa.

17 polubień

trochę off, ale odkąd odbudowałam barierę kremem z ceramidami, mniej szczypania po filtrach i mniej kombinacji pod makijaż

17 polubień

Garnier Super UV Fluid lekko mnie bieli na szyi, wersja z kolorem maskuje to pod makijażem, a rolowania brak, ważne żeby dobrze wyschnął.

11 polubień

trochę nie w temacie, ale jakie maski po słońcu polecacie na uspokojenie skóry po dniu w SPFie?

5 polubień

Nivea Sun UV Face Shine Control SPF50 pod Revlon Colorstay trzyma się elegancko, zero kulek, cena też przyjemna w drogerii.

14 polubień

Prosty test: nakładam SPF, czekam 20 min, delikatnie przykładam chusteczkę by zebrać nadmiar z T, i dopiero podkład, od wtedy nic się nie roluje.

18 polubień

Dzięki za wątek, biorę Eucerin Oil Control na próbę, brzmi jak to czego szukam na lato.

16 polubień